Έτσι θα ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή!

Σύμφωνα με έρευνα τα περισσότερα ζευγάρια έχουν «απλή» σεξουαλική ζωή. Αυτές είναι οι τρεις καλύτερες συμβουλές που προέκυψαν από την έρευνα για να ξανακερδίσετε τη σεξουαλική σας δημιουργικότητα και φαντασία.

Παίξτε με τις τοποθεσίες
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το «σκηνικό» μπορεί να προκαλέσει τόσο ρομαντικά όσο και παθιασμένα συναισθήματα. Θυμηθείτε πώς θα φτιάχνατε τη σκηνή όταν ακόμα προσπαθούσατε να ερωτευτείτε κάποιον, ή τουλάχιστον τη λαγνεία, μαζί του. Τα δωμάτια είχαν συγυριστεί, υπήρχαν λουλούδια, αποσμητικά χώρου, καθαρά σεντόνια, τζάκια αναμμένα ή κεριά (το χειμώνα – ερκοντίσιον το καλοκαίρι). Ένα υπέροχο κρασί μπορεί να δέσποζε στο τραπέζι, και το δείπνο ήταν έτοιμο να εκπλήξει κι έπαιρνε μέρος κι αυτό στη δράση. Βάλτε τα ξανά όλα αυτά στο παιχνίδι και κυρίως βάλτε ξανά την ένταση του καινούργιου και του μη δεδομένου.

Παίζοντας με ερωτικά βοηθήματα
Οι δονητές είναι αρκετά συνηθισμένοι αυτές τις μέρες, αλλά ίσως όχι τόσο συνηθισμένοι όσο θα έπρεπε. Σε μελέτη του Normal Bar, διαπιστώσαμε ότι περίπου οι μισές γυναίκες χρησιμοποιούν δονητές. Άνθρωποι όλων των ηλικιών έχουν μάθει ότι αυτά τα παιχνίδια βοηθούν τις γυναίκες, και μερικούς άνδρες, να έχουν ισχυρότερους, γρηγορότερους οργασμούς και ότι το παιχνίδι μαζί τους μπορεί να προσθέσει ενθουσιασμό. Ένα οικείο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο διαδίκτυο ή να επισκεφθείτε ένα κατάστημα με πολλά από αυτά τα παιχνίδια για να διαλέξετε. Αισθάνεστε αρκετά κοντά με τον σύντροφό σας για να πάτε σε ένα τέτοιο ταξίδι για ψώνια; Είναι μια δοκιμασία για το πόσο άνετα ερευνάτε την ευχαρίστησή σας.

Μιλήστε ανοιχτά για τις φαντασιώσεις σας
Σχεδόν όλοι έχουν κρυμμένες σεξουαλικές φαντασιώσεις. Υποθέτοντας ότι δεν έχουμε να κάνουμε με φαντασιώσεις που είναι επικίνδυνες για τους άλλους, είναι μια πράξη εμπιστοσύνης να αφήσετε κάποιον που αγαπάτε να κοιτάξει την υπόγεια ψυχή σας. Μερικές φορές η φαντασίωση θα μπορούσε να είναι εφικτή – και θα πρέπει να είναι σαφές αν ήταν κάτι που θέλετε να δοκιμάσετε – ή όχι. Για παράδειγμα, εάν η φαντασίωσή σας αφορά το σεξ με τον Κόναν τον Βάρβαρο, μπορεί να μην είναι εύκολο για τον σύντροφό σας να το κάνει. Αλλά μια δημιουργική πρόταση θα μπορούσε να είναι να υποδυθεί μια νύχτα ότι είναι ο κυρίαρχος, αδίστακτος ηγέτης στρατών, για να σας ενθουσιάσει – ίσως ένας ρόλος του Game of Thrones όπου ο σύντροφός σας είναι ο Khal Drogo και εσείς, η Khaleesi του! Το να παίζεις έναν ρόλο δεν είναι εύκολο πράγμα, αλλά δεν είναι αδύνατο. Και θα μπορούσε να σας κάνει να νιώσετε ζευγάρι περισσότερο από ποτέ γιατί πρέπει να εμπιστευτείτε ο ένας τον άλλον για να μην νιώσει κανένας από εσάς άβολα ή γελοία.

ΠΗΓΗ

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά & με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το διαφημιστικό πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3 | Βικέλα 3, Βέροια 59132 | 2331073883 | [email protected] |        6981 883 883

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved | Πολιτική Απορρήτου | Εταιρεία

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά και με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3

Βικέλα 3 - Βέροια 59132

[email protected]

23310 73 883  

6981 883 883

   

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved