Ζώδια: Οι γυναίκες που έχουν «ανάγκη» τον άντρα!

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού έχουν ανάγκη την παρουσία και τη στήριξη ενός άντρα!

ΙΧΘΥΕΣ
Οι Ιχθύες βασίζονται περισσότερο απ’ όλους σε έναν άντρα. Έχουν ανάγκη την φροντίδα, την παρηγοριά, τη συναισθηματική στήριξη. Μια Ψαρίνα θέλει να δείχνει την ευάλωτη πλευρά της και συνήθως αναζητά βοήθεια σε κάποιον, ο οποίος εκτός του ότι είναι αρκετά “αρσενικός, δείχνει μεγάλη χαρά και προθυμία θα την στηρίξει και δε θα την κρίνει ποτέ γιατί λογικό είναι μια γυναίκα να μην μπορεί να τα καταφέρει. Είναι ο ιππότης της και είναι η δεσποσύνη του.

ΖΥΓΟΣ
Το μόνο που ενδιαφέρει μια Ζυγίνα είναι το να μην είναι μόνη. Έχει ανάγκη να ανήκει σε μια σχέση, σε κλειστή ομάδα κι αυτός είναι και ο κύριος λόγος που δε μπορεί να λειτουργήσει αυτόβουλα. Βασίζει ένα μεγάλο κομμάτι του στους άλλους, κυρίως στον άντρα που έχει (ή δεν έχει) δίπλα της, επηρεάζεται από τις απόψεις του, αλλάζει γνώμη και κάνει τα πάντα για να είναι αρεστή και να του δείχνει ότι αυτός έχει το πάνω χέρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Καρκίνα, στην πραγματικότητα, εκτός από παραδοσιακή, που έχει και υπερασπίζει το θηλυκό της ρόλο, θέλει να κάνει τον άντρα να νιώθει υπεράνω, οπότε ζητώντας του βοήθεια και στήριξη, θεωρεί ότι του δίνει την ευκαιρία να υπηρετήσει κάποιον μεγαλύτερο ή βαθύτερο σκοπό και να δικαιολογήσει την αρσενική του πλευρά. Δεν αισθάνονται ότι επωφελείται από αυτόν, αλλά το ότι του προσφέρει μία θαυμάσια εμπειρία.

ΤΑΥΡΟΣ
Παρότι η Ταυρίνα είναι ένα ισχυρό και ανεξάρτητο άτομο, πάντα ζητάει την έγκριση και τη βοήθεια του άντρα που είναι δίπλα της, πριν πάρει μία απόφαση, ειδικότερα αν έχουν οικογένεια. Στην πραγματικότητα, δεν έχει κάποια απορία, ούτε την ανάγκη του, απλά πολλές φορές αμφιβάλλει για τον εαυτό της ή αναζητά μία διαφορετική οπτική των πραγμάτων πριν προχωρήσει σε κάποιο επόμενο βήμα.

ΠΗΓΗ

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά & με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το διαφημιστικό πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3 | Βικέλα 3, Βέροια 59132 | 2331073883 | [email protected] |        6981 883 883

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved | Πολιτική Απορρήτου | Εταιρεία

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά και με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3

Βικέλα 3 - Βέροια 59132

[email protected]

23310 73 883  

6981 883 883

   

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved