Η γλώσσα του σώματος!

Οι κινήσεις του σώματός μας πάντα προδίδουν τις σκέψεις και τις προθέσεις μας ως προς το πώς βλέπουμε έναν άλλον άνθρωπο. Αν λοιπόν κι εσένα σου έχει κλέψει κάποιος την καρδιά τελευταία, δες τι ακριβώς έχει στο μυαλό του για σένα, παρατηρώντας απλά τις κινήσεις του κάθε φορά που βρίσκεστε στον ίδιο χώρο. Μαρτυρούν πολύ περισσότερα από όσα πίστευες!

Βήμα πρώτο: Σε βλέπει θετικά;
Ο πιο εύκολος τρόπος για να καταλάβεις τη διάθεση εκείνου προς εσένα, ξεκαθαρίζοντας αν σε βλέπει θετικά, είναι παρατηρώντας τις κινήσεις των χεριών του. Τα σταυρωμένα χέρια με σφιγμένες τις γροθιές μαρτυρούν εχθρική διάθεση. Τα σταυρωμένα χέρια, από την άλλη, με διπλό σφίξιμο των βραχιόνων δείχνουν αρνητική στάση και εκνευρισμό ή φόβο. Αν από την άλλη είναι πάντα χαλαρά όταν σε βλέπει, τότε είσαι από τα άτομα που βλέπει με θετικό μάτι.

Βήμα δεύτερο: Ενδιαφέρεται για σένα;
Θα έχεις παρατηρήσει αρκετές φορές κάποιους άνδρες που ενώ περπατούν προς μία κατεύθυνση, κοιτούν έντονα μία γυναίκα που βρίσκεται δεξιά ή αριστερά από εκεί που πηγαίνουν. Αυτή η ασυνείδητη κίνηση δείχνει προς τα πού θέλει να πάει το μυαλό αν και το σώμα κατευθύνεται αλλού. Επιπλέον, όταν τα πόδια κάποιου είναι στραμμένα προς τα εσένα, μπορείς να καταλάβεις ότι αυτό το άτομο θέλει να σε προσεγγίσει.

Βήμα τρίτο: Είναι ειλικρινής ως προς τις προθέσεις του;
Από τις κινήσεις του έχεις καταλάβει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για εσένα. Είναι όμως και το ίδιο ειλικρινής απέναντί σου ως προς τις προθέσεις του; Οι 3 συνηθέστερες κινήσεις ενός ψεύτη είναι οι εξής:

Καλύπτει το στόμα του
Ο εγκέφαλος υποδεικνύει στο σώμα να καταπνίξει τα ψέματα που πρόκειται να ειπωθούν, δίνοντας σήμα σε αυτό να καλύψει το στόμα την ώρα που αυτά λέγονται. Εάν είναι έμπειρος ψεύτης μπορεί να προσποιηθεί ότι βήχει όταν βάζει μπροστά το χέρι του.

Το άγγιγμα της μύτης
Όταν λέμε ψέματα απελευθερώνονται στο αίμα κετοχολαμίνες που κάνουν το βλεννογόνο της μύτης να διαστέλλεται, ενώ παράλληλα αυξάνεται και η πίεση του αίματος. Αυτό ερεθίζει τη μύτη προκαλώντας φαγούρα και οδηγεί σε στιγμιαίο τρίψιμο για την ανακούφισή της.

Δάχτυλο στο στόμα
Οι περισσότερες κινήσεις του χεριού προς το στόμα έχουν σχέση με ψέματα, αλλά το δάχτυλο στο στόμα εκφράζει και ανασφάλεια ή ανάγκη για επιβεβαίωση.

ΠΗΓΗ

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά & με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το διαφημιστικό πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3 | Βικέλα 3, Βέροια 59132 | 2331073883 | [email protected] |        6981 883 883

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved | Πολιτική Απορρήτου | Εταιρεία

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά και με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3

Βικέλα 3 - Βέροια 59132

[email protected]

23310 73 883  

6981 883 883

   

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved