Καλοκαίρι: Tips για τα μαλλιά!

Υπάρχουν τρόποι για να προστατεύσεις το χρώμα των μαλλιών σου και να το διατηρήσεις λαμπερό για περισσότερο. Με τα πολύτιμα tips μας τα οποία θα βρεις παρακάτω, θα καταφέρεις να προστατεύσεις τα μαλλιά σου από το αλάτι, τον ήλιο, τη θερμότητα.

Πριν βουτήξεις
Είτε πρόκειται να κάνεις βουτιά στη θάλασσα είτε στην πισίνα, είναι πολύ σημαντικό να μουσκέψεις πολύ καλά τα μαλλιά σου με γλυκό νερό πριν τη βουτιά. Τα μαλλιά απορροφούν αρκετή ποσότητα νερού και είναι καλύτερα να έχουν απορροφήσει γλυκό νερό, που δεν περιέχει αλάτι ή χλώριο. Αναζήτησε λοιπόν ένα ντους, όπου και αν βρίσκεσαι, και βρέξε τα μαλλιά σου πολύ καλά πριν βουτήξεις.

Μετά τη βουτιά
Τα σπρέι προστασίας από τον ήλιο είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητα. Είναι ειδικά διαμορφωμένα ώστε να προστατεύουν τόσο την τρίχα όσο και το χρώμα σου, επομένως δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ της παραλίας.

Στην ηλιοθεραπεία
Ναι, τα σπρέι προστασίας θα φροντίσουν τα μαλλιά σου αλλά δεν είναι «μαγικά φίλτρα». Είναι πολύ σημαντικό να φοράς ένα καπέλο ή ένα μαντήλι στα μαλλιά όσο κάνεις ηλιοθεραπεία, ώστε να περιορίζεις την έκθεση των μαλλιών (και του κεφαλιού σου γενικά) στον ήλιο.

Μετά τη θάλασσα
Το λούσιμο είναι καθημερινή υπόθεση στις διακοπές και –δυστυχώς- είναι και αυτός ένας παράγοντας που επιταχύνει τη φθορά του χρώματος στα βαμμένα μαλλιά. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να επιλέξεις προϊόντα περιποίησης που φροντίζουν το χρώμα σου. Η νέα σειρά TRESemmé Pro Pure Radiant Colour (σαμπουάν και conditioner), δεν περιέχει θειικά άλατα, σιλικόνες και χρωστικές, άρα είναι super φιλική προς την τρίχα και το τριχωτό (το οποίο επίσης υποφέρει το καλοκαίρι). Παράλληλα, η σύνθεση των TRESemmé Pro Pure Radiant Colour, είναι ειδικά μελετημένη ώστε να προστατεύει το χρώμα, να ενυδατώνει σε βάθος και να φροντίζει τα μαλλιά, διατηρώντας το χρώμα λαμπερό για περισσότερο.

Πριν το styling
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για τα μαλλιά σου στις διακοπές, είναι να τα αφήσεις να κάνουν και εκείνα διακοπές. Επειδή ωστόσο θέλεις να είσαι πάντοτε άψογη, καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να χρειαστεί να βάλεις το σεσουάρ, το ψαλίδι ή την πρέσα σου στην πρίζα. Πριν χρησιμοποιήσεις όμως θερμά εργαλεία στα μαλλιά σου, πρέπει να έχεις ψεκάσει ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα, η οποία αλλοιώνει σημαντικά το χρώμα των μαλλιών.

ΠΗΓΗ

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά & με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το διαφημιστικό πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3 | Βικέλα 3, Βέροια 59132 | 2331073883 | [email protected] |        6981 883 883

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved | Πολιτική Απορρήτου | Εταιρεία

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά και με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3

Βικέλα 3 - Βέροια 59132

[email protected]

23310 73 883  

6981 883 883

   

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved