Τί λατρεύουν οι άντρες στο γυναικείο σώμα;

Επτά περιοχές του γυναικείου σώματος που οι άντρες λατρεύουν, όποιος κι αν είναι ο σωματότυπος!

Τα μαλλιά:
Ειδικά όταν είναι φρεσκολουσμένα, ευωδιάζουν καθαριότητα και είναι απαλά στην υφή.

Τα μάτια:
Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από ένα σταθερό βλέμμα, ιδιαίτερα όταν εκπέμπει λάμψη, ερωτική επιθυμία και ευφυΐα.

Η επιδερμίδα:
Όταν είναι απαλή, η απολαυστικότερη αίσθηση είναι να ακουμπάει στο γυμνό δέρμα του άντρα.

Η κλείδα και η καμπύλη του λαιμού:
Υπάρχει κάτι στην κλείδα που την κάνει ακαταμάχητη για τους άντρες. Ίσως είναι το φυσικό βαθούλωμά της, που τους προσκαλεί να βυθίσουν το πρόσωπό τους και να απολαύσουν το άρωμά μας ή να μας δώσουν ένα τρυφερό φιλί.

Ο αφαλός:
Γιατί προσελκύει τόσο πολύ την προσοχή τους; Ίσως επειδή, λόγω της κατασκευής του, προσφέρεται για ένα αισθησιακό φιλί. Γι’ αυτό, προσοχή στην υγιεινή της περιοχής.

Οι καμπύλες:
Οι στρογγυλοί γλουτοί μας, οι ώμοι μας, ό,τι προσφέρεται για χάδι και δίνει πλαστικότητα στο σώμα μας ίσως εμείς το έχουμε υποτιμήσει αλλά οι άντρες το λατρεύουν – ακόμα και αν δεν μας το λένε ξεκάθαρα.

Το στήθος:
Θα μπορούσε να είναι στην κατηγορία με τις καμπύλες, αλλά αποτελεί από μόνο του ένα τεράστιο σύμβολο θηλυκότητας και αισθησιασμού. Είτε χωράει άνετα μέσα σε μια αντρική παλάμη είτε εκείνη μπορεί να αγγίξει μόνο ένα μικρό μέρος του, γίνεται πάντα αντικείμενο θαυμασμού και απόλαυσης από τον παρτενέρ μας. (Και, μετά το σεξ, μαξιλάρι.)

ΠΗΓΗ

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά & με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το διαφημιστικό πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3 | Βικέλα 3, Βέροια 59132 | 2331073883 | [email protected] |        6981 883 883

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved | Πολιτική Απορρήτου | Εταιρεία

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά και με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3

Βικέλα 3 - Βέροια 59132

[email protected]

23310 73 883  

6981 883 883

   

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved