Τα ζώδια που θέλουν να περνάει το δικό τους!

Τα ζώδια που θα επιμείνουν περισσότερο να σου περάσουν τις απόψεις τους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο πιο γνωστός χαρακτηρισμός για έναν Παρθένο είναι η λέξη «τελειομανής». Στην πραγματικότητα αυτό που θέλει είναι να δει τα άτομα που τον ενδιαφέρουν να βγάζουν τον καλύτερο εαυτό τους. Αυτό το ζώδιο είναι ο ιδανικός συμβουλάτορας και το πιο ικανό στην επίλυση προβλημάτων, αλλά δεν του είναι τόσο εύκολο να βλέπει ότι αγνοείς τις συμβουλές του ή ότι μπλέκεις σε προβλήματα. Όμως, πρέπει να μάθει ότι, μερικές φορές, οι δικοί του άνθρωποι είναι απαραίτητο να διδαχθούν με τον δύσκολο τρόπο, ακόμα κι αν έχει την προθυμία να βοηθήσει, να διευκολύνει και να δώσει τα φώτα του, προκειμένου να καταλήξουν στον «σωστό δρόμο» με το σωστό τρόπο, τουλάχιστον κατά την άποψή του.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος στις περισσότερες περιπτώσεις παρομοιάζεται με μουλάρι κι όχι άδικα, αφού εκτός του ότι επιμένει ότι έχει δίκιο, προσπαθεί να επιβάλλει και τη γνώμη του. Η ξεροκεφαλιά του είναι παροιμιώδης και σε αρκετές περιπτώσεις δεν αναγνωρίζει τις διαφορετικές απόψεις. Εκνευρίζεται, συχνά υψώνει και τον τόνο της φωνής του, λες και αν φωνάξει λίγο παραπάνω οι άλλοι θα συμφωνήσουν αμέσως. Ακόμα και ο πρακτικός τρόπος που κάνει ή αντιμετωπίζει τα πράγματα, ορισμένες φορές, δεν είναι και ο ενδεδειγμένος, καθώς δείχνει ότι δεν έχει ενσυναίσθηση και κατανόηση των άλλων, αφού γι’ αυτόν όλα είναι απλά, ένα και ένα κάνουν δύο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό αυτού του ζωδίου είναι ο μοναδικός τρόπος που έχει για να εκφράζεται. Οι άλλοι άνθρωποι συνήθως συρρέουν για να ακούσουν τις σκέψεις και τις ιδέες του, επειδή έχει πάντα κάτι νέο να προσφέρει. Αν και αυτό μπορεί να κάνει συναρπαστικές τις σχέσεις και τις συνομιλίες του, συχνά διαπιστώνει ότι οι ισχυρές πεποιθήσεις του μπορεί να τον οδηγήσουν στο να «σηκώσει το φρύδι» με αποδοκιμασία ή κοροϊδία, όταν κάποιος δεν συμφωνεί με αυτές. Εκεί εμφανίζεται το άλλο του πρόσωπο, που είναι πιο δογματικό, υποστηρίζοντας διάφορες απόψεις με εμμονή ή με άκαμπτα επιχειρήματα.

ΠΗΓΗ

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά & με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το διαφημιστικό πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3 | Βικέλα 3, Βέροια 59132 | 2331073883 | [email protected] |        6981 883 883

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved | Πολιτική Απορρήτου | Εταιρεία

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά και με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3

Βικέλα 3 - Βέροια 59132

[email protected]

23310 73 883  

6981 883 883

   

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved