Τα ζώδια που θα σε «παίξουν»

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που απλά είναι «μανούλες» στο επικοινωνιακό κομμάτι. Pick your battles λένε οι Αμερικανοί και εμείς θα σου πούμε απλώς ότι με αυτά τα 3 ζώδια δεν τα βάζεις. Σε ό,τι έχει να κάνει με επικοινωνία, μηνύματα, ατάκες, stories, social media κ.οκ. έχουν πάρει διδακτορικό και μπορούν να παραδώσουν και μαθήματα αν θες!

ΖΥΓΟΣ
Πρώτος και καλύτερος στη λίστα μας. Ο άρχοντας της επικοινωνίας, της διπλωματίας και των δημοσίων σχέσεων. Θα σου πει αυτό που θέλει να σου πει με τρόπο. Θα σε «σφάξει με το βαμβάκι». Είναι το ζώδιο που και το «φαρμάκι του θα στάξει» και «ευχαριστώ» θα του πεις. Ειδικά τα social media τα παίζει στα δάχτυλα. Οπότε, αν φλερτάρεις με Ζυγό, θα σε «τρελάνει» με τα stories του και τις αναρτήσεις του και θα σε φέρει εκεί που θέλει αυτός με τρόπο τόσο διπλωματικό και έμμεσο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γεννημένος για την επικοινωνία. Το μόνο που ξέρει να κάνει άψογα ο Δίδυμος είναι ακριβώς αυτό. Είναι σαν τον Ζυγό σε αυτό ο κομμάτι. Έτσι και φλερτάρεις μαζί του να είσαι προετοιμασμένος για έναν «διαδικτυακό πόλεμο» που προηγούμενό του δεν θα έχεις ξαναζήσει. Και για τον Δίδυμοι ισχύουν όσα γράψαμε για τον Ζυγό. Ζώδια του αέρα και τα δυο. Πανέξυπνος και ευέλικτος, θα σε πάει εκεί ακριβώς που θέλει χωρίς να το καταλάβεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι Ιχθύες είναι και εκείνοι «μανούλες» στο φλερτ. Για εκείνους τα social media είναι ένα όπλο στα χέρια τους. Πρόσεξε πολύ! Ο Ιχθύς είναι αυθεντία στον ψυχολογικό πόλεμο. Δεν τα βάζεις μαζί του. Αυτό το ρομαντικό, τρυφερό και ευαίσθητο πλασματάκι θα σε αποτρελάνει. Και τα social media είναι ένας από τους πολλούς τρόπους που θα χρησιμοποιήσει. Και φυσικά δεν θα σταματήσει τον «πόλεμο» αυτό, αν δεν καταφέρει αυτό που θέλει.

ΠΗΓΗ

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά & με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το διαφημιστικό πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3 | Βικέλα 3, Βέροια 59132 | 2331073883 | [email protected] |        6981 883 883

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved | Πολιτική Απορρήτου | Εταιρεία

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά και με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3

Βικέλα 3 - Βέροια 59132

[email protected]

23310 73 883  

6981 883 883

   

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved