Τι πρέπει οπωσδήποτε να ξεφορτωθείς!

Θέλεις να ανανεωθείς, νιώθεις την ανάγκη για αλλαγή και θες να δώσεις μια νότα άνετη στο σπίτι σου; Μάλλον ήρθε η ώρα να πετάξεις τα παρακάτω αντικείμενα στα σκουπίδια!

Αποξηραμένα λουλούδια
Τα αποξηραμένα λουλούδια δημιουργούν κακό feng shui. Αυτό συμβαίνει επειδή αντιπροσωπεύουν την στάσιμη ενέργεια. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι ότι δεν έχεις αρκετή ενέργεια ή να είσαι κουρασμένη ψυχολογικά ή σωματικά. Αγόρασε ένα φρέσκο μπουκέτο λουλούδια ή βάλε μια γλάστρα με ένα ανθοφόρο φυτό στην μπροστινή είσοδο του σπιτιού σου που θα σου δίνει ζωντάνια σε καθημερινή βάση.

Χαλασμένα μηχανήματα
Όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με το feng shui γνωρίζουν ότι οι ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές αντιπροσωπεύουν τη δύναμη και την εξουσία. Ανανέωσε λοιπόν τον εξοπλισμό σου ή πήγαινε τα στον πιο κοντινό κάδο ανακύκλωσης. Είναι καλύτερα να αφήσεις ένα κενό στο χώρο από το να υπάρχει μια ελαττωματική τηλεόραση, τοστιέρα ή στερεοφωνικό.

Ληγμένα φάρμακα
Κρατώντας τα φάρμακα και τα καλλυντικά που έχουν λήξει δεν είναι μόνο επικίνδυνα για την υγεία, αν τα χρησιμοποιήσεις κατά λάθος, αλλά και κακά για το σπίτι σου. Τα αντικείμενα αυτά περιέχουν τοξική ενέργεια που σιγά-σιγά σε επηρεάζει και δε σε αφήνουν να απελευθερωθείς, να χαλαρώσεις και να ανανεωθείς. Κάνε ένα έλεγχο τώρα στα ράφια, τα ντουλαπάκια ή το φαρμακείο και πέταξε τα!

Χαλασμένα τρόφιμα
Τα τρόφιμα συμβολίζουν την ικανότητά σου να δώσεις και να λάβεις αγάπη. Ως εκ τούτου, αν έχεις ένα ψυγείο γεμάτο με χαλασμένα τρόφιμα, τότε ίσως θέσεις σε κίνδυνο τις σχέσεις σου. Έλεγξε το ψυγείο σου σε εβδομαδιαία βάση, τσέκαρε τα ράφια του και τα συρτάρια του. Κάντε το ίδιο και με τα ντουλάπια των τροφίμων. Μην κρατάτε τίποτα που δεν είναι πλέον προς κατανάλωση.

Φωτογραφίες πρώην
Ακόμα και αν έχεις καλές σχέσεις με ένα παλιό αγαπημένο σου πρόσωπο, δεν είναι υγιές να έχεις σε περίοπτη θέση τις φωτογραφίες του. Οι φωτογραφίες περιέχουν έντονη ενέργεια κι έχουν ισχυρό αντίκτυπο στο υποσυνείδητό σου. Αν θέλεις να κάνεις χώρο στη ζωή σου για μια άλλη, με διάρκεια, υγιή και γεμάτη αγάπη σχέση, φύλαξε τις φωτογραφίες του σε ένα κουτί ή βάλε τις σε ένα άλμπουμ.

ΠΗΓΗ

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά & με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το διαφημιστικό πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3 | Βικέλα 3, Βέροια 59132 | 2331073883 | [email protected] |        6981 883 883

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved | Πολιτική Απορρήτου | Εταιρεία

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά και με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3

Βικέλα 3 - Βέροια 59132

[email protected]

23310 73 883  

6981 883 883

   

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved