Όσα δεν πρέπει να πεις με μήνυμα!

Οι σχέσεις και η επικοινωνία τη σημερινή εποχή βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο Whatsapp, το Instagram και άλλες εφαρμογές, που καθιστούν την ανταλλαγή μηνυμάτων απίστευτα βολική και φυσικά οικονομική.

Παρακάτω θα βρεις μερικές φράσεις που δεν πρέπει ποτέ να πεις μέσω μηνύματος:

#1. «Πρέπει να μιλήσουμε»
Αν στείλεις αυτές τις λέξεις είναι σαν να λες με έμμεσο τρόπο ότι θέλεις να χωρίσετε. Ακόμα κι αν δεν πιστεύει ότι αυτό εννοούσες, το «πρέπει να μιλήσουμε» ακούγεται επείγον και επίσημο, γι’ αυτό απόφυγέ το.

#2. «Έχω καθυστέρηση»
Το να έχεις καθυστέρηση είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συζητήσεις μέσω SMS. Και άσε που απλά μπορεί να έχει διαταραχθεί ο κύκλος σου. Γιατί να τον αγχώσεις τον άνθρωπο;

#3. «Με αγαπάς;»
Αυτό το μήνυμα είναι ό,τι πιο πιεστικό μπορείς να στείλεις και φανερώνει πόσο κολλημένη είσαι μαζί του. Μην πιέζεις τα πράγματα, σε κανέναν δεν αρέσει αυτό. Αν σε αγαπάει, θα σου το πει όταν είναι έτοιμος και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το κάνει από μήνυμα!

#4. «Θέλω να χωρίσουμε»
Το να χωρίσεις κάποιον μέσω ενός μηνύματος είναι από τα πιο ανέντιμα πράγματα που μπορείς να κάνεις.

#5. «Σε βλέπω!»
Μην γίνεσαι creepy! Ακόμα κι αν τον δεις στο απέναντι πεζοδρόμιο και ενθουσιαστείς, μην στείλεις ποτέ μήνυμα «Σε βλέπω». Είναι πολύ cringe.

ΠΗΓΗ

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά & με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το διαφημιστικό πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3 | Βικέλα 3, Βέροια 59132 | 2331073883 | [email protected] |        6981 883 883

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved | Πολιτική Απορρήτου | Εταιρεία

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά και με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3

Βικέλα 3 - Βέροια 59132

[email protected]

23310 73 883  

6981 883 883

   

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved