Οι πιο επιθετικές γυναίκες του ζωδιακού!

Σίγουρα θα έχεις συναντήσει και εσύ γυναίκες με έντονη προσωπικότητα! Παρακάτω όμως θα σου μιλήσουμε για εκείνες, που τρομάζει το μάτι σου από τις νευρικές ή απρόσμενες εκρήξεις, τα ξεσπάσματά τους και την επιθετικότητά τους και μάλιστα ορισμένες φορές ενδεχομένως να ξεπερνούν και τα όρια, ασκώντας λεκτική, ψυχολογική, ακόμα και σωματική βία.

ΚΡΙΟΣ
Η Κριαρίνα είναι ένα άτομο που μέσα του έχει θυμό. Έχει έντονες αντιδράσεις και ξεσπάσματα και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα της. Είναι ένας άνθρωπος που εύκολα θα κάνει επίθεση, χωρίς να το σκεφτεί. Τυφλώνεται και θέλει να βγάλει άμεσα ό,τι νιώθει εκείνη τη στιγμή γιατί αλλιώς θα «σκάσει». Μπορεί να τη δεις να σπάει ό,τι βρει μπροστά της, να βρίζει, να φωνάζει, προκειμένου να εκτονωθεί. Ο κυβερνήτης του ζωδίου μην ξεχνάμε ότι είναι ο Άρης και το στοιχείο από μόνο του την κάνει πολεμοχαρή, επιθετική και γεμάτη τσαμπουκά.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Ταυρίνα δεν είναι τόσο επιθετική από την φύση της, αλλά η βία κάποιες στιγμές, της βγαίνει. Όταν δεν μπορεί να επιβληθεί με τα λόγια ή όταν βλέπει ότι με την συζήτηση δεν μπορεί να βρεθεί μια άκρη, τότε χρησιμοποιεί τα πιο σκληρά μέσα που έχει. Την πιάνει μια τάση να θέλει απλά με μια κίνηση να «σε βγάλει από τη μέση» και να πάει παρακάτω. Όταν εξαντλήσει τα όρια της υπομονής της (που υπόψη, είναι μεγάλα), τότε βγάζει τα επιθετικά και βίαια ένστικτα που έχει μέσα της και γίνεται «ταύρος εν υαλοπωλείο».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε εμείς για τις βίαιες τάσεις που έχει μια Σκορπίνα. Μιλάνε οι κινήσεις του ζωδίου, τα λόγια του και οι πράξεις του. «Μυρίζει το αίμα» και ηδονίζεται. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα σε πειράξει, αν δεν την πειράξεις πρώτος. Αν κάνεις το λάθος και την προκαλέσεις, θα αντιμετωπίσεις μια οργή και έναν θυμό, που όμοιό του δεν θα έχεις ξαναδεί. Η εκδίκηση που θα πάρει θα είναι ανελέητη και το σίγουρο είναι ότι θα την απολαύσει ως το τέλος της. Δεν είναι ποτέ λίγο θυμωμένη. Είναι πολύ! Αν επιτεθεί, θα επιτεθεί με όλα της τα μέσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Και πάμε τώρα στο απόλυτο outsider, στο ζώδιο που σίγουρα δεν σου πέρναγε με τίποτα από το μυαλό. Για όλες τις άλλες, το είχες υποπτευθεί λίγο ή πολύ. Η Τοξοτίνα μπορεί να είναι μέσα στην πλάκα και το γέλιο, ωστόσο μέσα της κρύβει και μια άλλη πλευρά. Αν την αδικήσεις, μπορεί και να μην καταφέρει να σε εκδικηθεί στην πράξη, ωστόσο στο μυαλό της θα σε έχει «σκοτώσει» χίλιες φορές και με χίλιους τρόπους. Θα οραματίζεται όλα όσα θα μπορούσε να σου κάνει για να σε βασανίσει και να σε κάνει να υποφέρεις. Και πίστεψέ μας, αν της δοθεί η ευκαιρία να πάρει το αίμα της πίσω, θα το κάνει και θα έχει ήδη σκεφτεί και το πώς.

ΠΗΓΗ

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά & με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το διαφημιστικό πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3 | Βικέλα 3, Βέροια 59132 | 2331073883 | [email protected] |        6981 883 883

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved | Πολιτική Απορρήτου | Εταιρεία

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά και με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3

Βικέλα 3 - Βέροια 59132

[email protected]

23310 73 883  

6981 883 883

   

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved