Τα ζώδια που δε ζηλεύουν ποτέ!

Η ζήλια είναι ένα περιττό συναίσθημα που σπαταλά την ενέργειά σου» θα ακούσεις μερικούς ανθρώπους να λένε. Το εννοούν; Δεν μπορούμε να ξέρουμε με απόλυτη βεβαιότητα. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που δεν τους περνάει καν από το μυαλό η έννοια της ζήλιας και θεωρούν χάσιμο χρόνο την έλλειψη εμπιστοσύνης. Ποια είναι αυτά τα 3 ζώδια που είναι «κύριοι» στη σχέση τους και θα σε εμπιστευτούν μέχρι θανάτου;

Υδροχόος
Ας είμαστε ειλικρινείς. Βασική προϋπόθεση της ζήλιας είναι η ύπαρξη συναισθήματος. Και ο Υδροχόος πάσχει σε αυτόν τον τομέα. Ακόμα και αν του περάσει από το μυαλό, θα κάνει τα πάντα για να σκεφτεί κάτι άλλο (πράγμα που δεν το λες και δύσκολο). Αν ο σύντροφος του Υδροχόου κάνει το λάθος και τον τσιγκλίσει προκειμένου να τον κάνει να ζηλέψει, θα δει μάλλον και την πόρτα της εξόδου. Ενίοτε, ο Υδροχόος μπορεί και να χωρίσει αν διαισθανθεί ότι υπάρχει απιστία.

Ιχθύες
Το πιο ρομαντικό και ευαίσθητο ζώδιο (μαζί με τον Καρκίνο) που αποζητά ασφάλεια, εμπιστοσύνη και τρυφερότητα μέσα σε μία σχέση. Σε αντίθεση όμως με τον Καρκίνο, όσο ψηλά και αν βάζουν τον αγαπημένο τους, προτιμούν να του δίνουν ελευθερία και να μην προσκολλώνται πάνω τους. Και συνήθως ακολουθούν το (πολύ καλό) ένστικτό τους και ξέρουν πότε κάποιος είναι ειλικρινής μαζί τους, και πότε όχι.

Κριός
Το ζώδιο-περιπέτεια δεν επιτρέπει στον εαυτό του να νιώσει τέτοια ποταπά συναισθήματα. Η ζήλια είναι το τελευταίο σκαλί της αξιοπρέπειας, θεωρεί, και δεν πρόκειται να το δείξει, ακόμα και αν υποφέρει. Σε γενικές γραμμές όμως, φροντίζει να επιλέγει συντρόφους που είναι εξίσου περιπετειώδεις και ελεύθερα πνεύματα σαν εκείνον, ώστε να υπάρχει κατανόηση.

ΠΗΓΗ

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά & με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το διαφημιστικό πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3 | Βικέλα 3, Βέροια 59132 | 2331073883 | [email protected] |        6981 883 883

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved | Πολιτική Απορρήτου | Εταιρεία

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά και με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3

Βικέλα 3 - Βέροια 59132

[email protected]

23310 73 883  

6981 883 883

   

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved