Τα «αμαρτωλά» ζώδια!

Αυτά τα τέσσερα ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω είναι… θανάσιμα και σίγουρα «βουτηγμένα στην αμαρτία». Όχι ότι και τα άλλα 8 δεν είναι… Απλώς εμείς σου δίνουμε τα Τop 4 της λίστας. Το κάθε ζώδιο είναι… θανάσιμο για διαφορετικό λόγο, ωστόσο δεν παύει να έχει λάθος attitude ως προς τους άλλους και φυσικά κακή αντιμετώπιση των ανθρώπων και της ζωής της ίδιας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι αμαρτία από μόνος του. Είναι ένας άνθρωπος που πάντα αλλάζει γνώμη, είναι διπρόσωπος, ποτέ δεν ξέρεις με ποιον εαυτό του μιλάς εκείνη τη στιγμή και είναι μανούλα στην εξαπάτηση. Το ψέμα είναι στην άκρη των χειλιών του σε κάθε του κουβέντα. Ο Δίδυμος είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος παπατζής του ζωδιακού. Είναι τόσο ικανός στο να εξαπατά κόσμο και κοσμάκη και από τους μεγαλύτερους υποκριτές. Μπορεί να σου πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες και να σε φλομώσει στο ψέμα είτε έχει ερωτική σχέση μαζί σου είτε οποιουδήποτε άλλου είδους σχέση, απλά και μόνο για να ξεφύγει από καταστάσεις, να βγει από πάνω ή να επιτύχει τον σκοπό του.

ΚΡΙΟΣ

Το μεγάλο πρόβλημα του Κριού είναι ότι είναι εριστικός. Ξύνει μόνιμα τα νύχια του για καβγά. Είναι πάρα πολύ επιθετικός ως προς τον περίγυρό του και δεν αφήνει κουβέντα να «πέσει» κάτω. Είναι πάντα έτοιμος για τον κακώς εννοούμενο τσαμπουκά, τσακώνεται και με τα ρούχα του και έχει την απαίτηση όλοι να συμμερίζονται τις απόψεις του. Αν διαφωνείς μαζί του, τότε είσαι αυτόματα απέναντι και εχθρός του. Δεν μπορεί να δεχτεί τις διαφορετικές απόψεις και ιδέες. Μόνο εκείνος έχει δίκιο και επιλέγει σωστά. Εσύ πάντα κάνεις λάθος και είσαι χαμηλότερης νοημοσύνης. Τουλάχιστον έτσι σε βλέπει και έτσι σε αντιμετωπίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος από την άλλη μπορεί να μην είναι επιθετικός ή οξύθυμος, είναι όμως απόλυτα κτητικός. Αν έχεις δει Lord of the rings, θα θυμάσαι το Gollum με την περιβόητη φράση «my precious». Κάπως έτσι είναι ο Ταύρος με όλα τα του τα αποκτήματα. Δεν μοιράζεται το παραμικρό. Και το κακό είναι ότι είναι κτητικός και απέναντι στους ανθρώπους και στην σχέση του. Θεωρεί ότι το ταίρι του, του ανήκει και του συμπεριφέρεται ως… «ιδιοκτήτης». Ο Ταύρος για να νιώθει ασφαλής, ευτυχισμένος και πετυχημένος, θα πρέπει να έχει πολλά υλικά αποκτήματα. Είναι άπληστος και ως προς τα χρήματα και ως προς τα αντικείμενα. Ό,τι είναι δικό του δεν το αγγίζει κανείς και -προς Θεού- δεν το μοιράζεται. Καμία σχέση με το «Ὁ ἔχων δύο χιτῶνας μεταδότω τῷ μὴ ἔχοντι…» που κήρυττε ο Χριστός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Και κλείνουμε την σχετική μας λίστα με το ζώδιο που θα μπορούσε να κάνει ακόμα και τον άρχοντα της κόλασης να υποκλιθεί μπροστά του και να τον έχει δεξί του χέρι. Ο Σκορπιός είναι «κόλαση» από μόνος του. Ας το παραδεχτούμε… Όσοι έχουν γνωρίσει καλά την κακή πλευρά του Σκορπιού έχουν να λένε για το πόσο υπέφεραν στα «νύχια» του. Είναι μνησίκακος, δεν ξεχνά ποτέ, δεν προσπερνά το παραμικρό, δεν δίνει τόπο στην οργή, είναι ο πιο εκδικητικός τύπος που έχεις δει ποτέ και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι δεν έχει κανέναν ενδοιασμό. Είναι αδίστακτος και δεν διστάζει να πέσει πολύ χαμηλά, προκειμένου να πάρει το αίμα του πίσω. Θέλει να έχει τον έλεγχο σε όλα, οπότε και δικτάτορα θα τον έλεγες με μεγάλη άνεση.

ΠΗΓΗ

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά & με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το διαφημιστικό πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3 | Βικέλα 3, Βέροια 59132 | 2331073883 | [email protected] |        6981 883 883

Energy 88,3 © 2023 - All rights reserved | Πολιτική Απορρήτου | Ισολογισμός

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά και με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3

Βικέλα 3 - Βέροια 59132

[email protected]

23310 73 883  

6981 883 883

   

Energy 88,3 © 2023 - All rights reserved