Ζώδια: Οι ελκυστικές γυναίκες!

Τι θέλει από μια γυναίκα ένας άντρας που έχει ισχυρό χαρακτήρα και πυγμή; Να είναι αντάξιά του, αλλά όχι να τον κοντράρει στα ίσια γιατί πολύ απλά θα «σφαχτούν» από το πρώτο “χαίρω πολύ” και χωριό δεν πρόκειται να κάνουν. Οι γυναίκες αυτές που θα σου περιγράψουμε λίγο πιο κάτω, έχουν τον τρόπο τους να «μαγεύουν» τα Α αρσενικά, η κάθε μια με τον τρόπο της.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η γυναίκα Δίδυμος είναι ατσίδα! Σπίρτο, πώς το λένε; Με το μυαλό της, γοητεύει έναν άντρα που έχει δύναμη, εξουσία και είναι επιβλητικός. Σε εκείνη βρίσκει το χιούμορ, την ευστροφία και την ίντριγκα στο φλερτ. Δεν είναι εύκολη περίπτωση και αυτό τον κάνει να θέλει να την κυνηγήσει ακόμα περισσότερο. Και επειδή είναι άκρως επικοινωνιακή, είναι ικανή να τον τρελάνει εντελώς και να τον γοητεύσει όσο καμιά άλλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σε παραξενεύει η Παρθένος στην λίστα μας; Κακώς. Είναι μια γυναίκα, καταρχάς, πανέξυπνη, οργανωτική, με πρόγραμμα. Ξέρει τι θέλει. Πατάει στα πόδια της, είναι εργατική και παράλληλα μπορεί να γίνει και άκρως ερωτική, αρκεί ο άντρας που θα έχει απέναντί της να της το «βγάλει». Ένα A αρσενικό, λοιπόν, εύκολα γοητεύεται από όλα αυτά τα προτερήματά της και την βλέπει ως μια ιδανική σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η γυναίκα Υδροχόος είναι πάρα πολύ έξυπνη. Συνήθως είναι και μορφωμένη και έχει γνώσεις πάνω σε θέματα πρωτότυπα, ξεχωριστά, πιο κουλτουριάρικα και πνευματικά. Είναι ανοιχτόμυαλη, ελεύθερο πνεύμα, «άπιαστη» και έχει μια αύρα που την κάνει ξεχωριστή. Ένας άντρας λοιπόν που είναι αυτό που λέμε κυριαρχικός, εντυπωσιάζεται κατευθείαν από εκείνη. Την διεκδικεί και εύκολα μπορεί να την ερωτευτεί γιατί έχει όλα τα στοιχεί που λείπουν από εκείνον και τον ιντριγκάρουν.

ΠΗΓΗ

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά & με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το διαφημιστικό πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3 | Βικέλα 3, Βέροια 59132 | 2331073883 | [email protected] |        6981 883 883

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved | Πολιτική Απορρήτου | Εταιρεία

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά και με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3

Βικέλα 3 - Βέροια 59132

[email protected]

23310 73 883  

6981 883 883

   

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved