Τι δείχνει η φωτογραφία του προφίλ μας!

Οι φωτογραφίες του προφίλ μας μπορούν να πουν πολλά για το ποιοι είμαστε σύμφωνα με τη life coach Francesca Tighinean.

Η δημοφιλής TikToker, η οποία είναι γνωστή για τα ψυχολογικά της tricks για το πώς να κάνεις τους άλλους να σε συμπαθήσουν χωρίς να το καταλάβουν, πώς να διαβάσεις τη γλώσσα του σώματος των ανθρώπων και πολλά άλλα.

Αυτή τη φορά, εξήγησε τι μπορεί να πει η φωτογραφία προφίλ κάποιου γι’ αυτόν.

Σε ένα από τα βίντεό της, η απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Λονδίνου κατέγραψε τέσσερις τρόπους με τους οποίους η φωτογραφία του προφίλ μας, αποκαλύπτει την προσωπικότητά μας. Ξεκίνησε από τους εξωστρεφείς ανθρώπους, οι οποίοι, όπως λέει, τείνουν να έχουν πολύχρωμες φωτογραφίες στις οποίες περιτριγυρίζονται από πολλούς ανθρώπους.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι οι πολύ σέξι εικόνες μπορούν να υποδηλώνουν ότι το άτομο έχει ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας. Εξήγησε ότι τότε είναι που οι άνθρωποι αισθάνονται ότι «πρέπει να είναι πιο εκφραστικοί ή να δείχνουν περισσότερα για να αντισταθμίσουν το γεγονός ότι δεν αισθάνονται αρκετά καλά με τον εαυτό τους.

Πρόσθεσε επίσης, ότι η συνεχής αλλαγή της εικόνας του προφίλ μπορεί να υποδηλώνει ότι το άτομο δεν έχει «ισχυρή ταυτότητα και είναι αρκετά ανασφαλές».

Τέλος, η χρήση μιας φωτογραφίας με τον σύντροφό μας ως φωτογραφία προφίλ σημαίνει ότι βλέπουμε το σύντροφό μας ως μέρος της ταυτότητάς μας.

«Επίσης, τα άτομα με αγχώδη προσκόλληση τείνουν να δημοσιεύουν περισσότερες φωτογραφίες ως ζευγάρι από άτομα με αποφυγή προσκόλλησης», λέει.

ΠΗΓΗ

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά & με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το διαφημιστικό πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3 | Βικέλα 3, Βέροια 59132 | 2331073883 | [email protected] |        6981 883 883

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved | Πολιτική Απορρήτου | Εταιρεία

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά και με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3

Βικέλα 3 - Βέροια 59132

[email protected]

23310 73 883  

6981 883 883

   

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved