Παράξενες αλήθειες για το σεξ!

Έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί πολλά γύρω από το σεξ. Θεωρίες, μύθοι και αλήθειες, τις οποίες δεν ξέρουμε αν πρέπει να πιστέψουμε. Οι παρακάτω είναι αλήθειες! Λίγο άγνωστες και παράξενες. Όλες όμως προκύπτουν από έρευνες!

Ένα μήλο την ημέρα βελτιώνει τον οργασμό
Αλλιώς ξέρουμε την παροιμία, αλλά ισχύει ότι ένα μήλο την ημέρα βελτιώνει τον γυναικείο οpγασμό. Μια μελέτη που έγινε στην Ιταλία, εξέτασε μια ομάδα νέων και σεξουαλικά ενεργών γυναικών χωρίς καμία διαταραχή πάνω στο σεξ. Και η μελέτη διαπίστωσε πως οι γυναίκες που τρώνε περισσότερα μήλα, μέσω της αύξησης της φυσικής λίπανσης, είχαν πιο έντονους οpγασμούς.

Το σεξ βελτιώνει τη μνήμη
Σύμφωνα με μελέτη, οι γυναίκες που έχουν πιο δραστήρια σεξουαλική ζωή, έχουν καλύτερη βαθμολογία στα τεστ της λεγόμενης ενεργής μνήμης, η οποία ευθύνεται για την προσωρινή αποθήκευση πληροφοριών και την επεξεργασία τους.

Οι άνδρες που έχουν κοιλίτσα είναι καλύτεροι εραστές
Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Καϊσέρι της Τουρκίας, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του δείκτη μάζας σώματος και της σεξουαλικής επίδοσης των ανδρών.

Το σεξ βοηθά στο να περάσει ο πονοκέφαλος
Ο πονοκέφαλος είναι άμεσα συνδεδεμένος με το σεξ κι αυτό σαν δικαιολογία για να το αποφύγεις. Αλλά αυτή η δικαιολογία δεν είναι λόγος να το αποφύγεις, αφού μελέτες έχουν δείξει πως το σεξ διώχνει τον πονοκέφαλο.

Τα κρύα πόδια δεν βοηθούν στον οpγασμό
Μια μελέτη στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέτασε τους «ψεύτικους» οpγασμούς, με τους ερευνητές να φτάνουν σε ένα πολύ ενδιαφέρον συμπέρασμα. Όταν έδωσαν σε μερικά ζευγάρια να φορέσουν κάλτσες, τότε το 80% των ζευγαριών ήρθαν σε οpγασμό, ενώ σε εκείνους που δεν φορούσαν, το ποσοστό έφτασε μόλις στο 50%.

ΠΗΓΗ

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά & με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το διαφημιστικό πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3 | Βικέλα 3, Βέροια 59132 | 2331073883 | [email protected] |        6981 883 883

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved | Πολιτική Απορρήτου | Εταιρεία

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια, ο Energy 88,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στο Νομό Ημαθίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα άλλα ραδιόφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Διαφημιστείτε έξυπνα, οικονομικά και με σίγουρη απήχηση! Επικοινωνήστε με τον Energy 88,3 και θα βρούμε μαζί το πακέτο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

Energy 88,3

Βικέλα 3 - Βέροια 59132

[email protected]

23310 73 883  

6981 883 883

   

Energy 88,3 © 2024 - All rights reserved